Пријава за волонтерство

Прочитај повеќе за повикот : Од Срце за Леонид Индов

Во моментов е активен повикот за Леонид Индов каде ЕСОЦ се приклучува на хумантираната акција на начин каде во соработка со Стикери.мк ќе бидат залепени налепници на влезните врати и масите од угостителските објекти ( кафичи и ресторани ) – по нивна дозвола.

За овој повик ни се потребни волонтери од различни општини во Скопје, кои ќе добијат по 100 мали налепници и 5 големи налепници кои ќе треба да ги искористат/залепат во локалните угостителски објекти – по дадена дозвола од менаџер или сопственик на кафичот или ресторанот.

За оваа активност не се предвидени парични надоместоци за волонтерите поради природата на истата – хуманитарна. Но, волонтерите ќе добијат скромен а пријатен подарок од страна на ЕСОЦ.

Внесете го вашиот мобилен телефонски број
Ова е местото каде ќе ја извршувате престојната волонтерска работа