Повик за практиканти – Графички дизајнери

За повикот Практикантската програма ќе обезбеди потврди и благодарници за лицата кои што ќе сакаат да поминат низ краткотрајната практикантска работа во времетраење од 1 недела. За учеството во практикантската програма со избраниот практикант ЕКВАЛИТАС СОЦИЈАЛ ќе случи договор кој ќе ги регулира правата и обврските на двете страни. Практикантството може да се реализира од 1 … Продолжи со читање Повик за практиканти – Графички дизајнери